alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Mora Dalarna Sverige

Högtalarkablar

Högtalarkablar
Supra Quadrax 4x2.0
Supra Quadrax är en högtalarkabel som främst säljs färdigterminerad med Combicon kontakter men finns även på löpmeter i den här produkten för de som vill bygga sin egen längd.
- Star Quad med rörformade ledare
- Minimala RF-störningar
- Tvinnade och fasanpassade ledare
- Polypropylenisolering
- Låg kapacitans och induktans ger klart och rent ljud
Star Quad
Konstruktionen bygger på 4 stycken rörformade ledare som är placerade i så kallad Star Quad-konfiguration. Med de rörformade ledarna ökar man den relativa ytan vilket leder till låg induktans på 0.3uH/m. Den låga induktansen bidrar till att man får fram signalen med minimala RF-störningar och resultatet blir ett renare och klarare ljud. För att ytterligare reducera induktansen har vi även tvinnat och fasanpassat ledarna.
Isolering
Supra Quadrax har inte bara låg induktans utan även låg kapacitans på grund av vår unika polypropyleneisolering. Isoleringen har en hög isolerande effekt vilket leder till att signalen snabbt kan färdas och nå fram till mottagarsidan utan märkbar påverkan. Det är mycket ovanligt att en högtalarkabel har både låg induktans och kapacitans men tack vare den unika konstruktionen har vi lyckats med detta. Resultatet blir en högklassig ljudförmedlare som tål att jämföras!
Kan anv som biwire eller kopplas för enkelwire.
Är utan kontakter. 2x 1.5m, perfekt för dig som inte har långt mellan först. och högtalare.
Nypris 450kr, säljs för 200kr
tel.0705140761
Finns i Mora
200 kr16 november 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information