alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Mora Dalarna Sverige

Sony SmartWatch SW 2

Sony SmartWatch SW 2
Klockan har blivit över OBS! Använd i 2 månader, funkar perfekt.
Den perfekta bluetooth-klockan för Android
Om du har en Android-smartphone är det här den perfekta klockan. SmartWatch 2 utökar din Android-upplevelse och erbjuder nya och spännande sätt att leva och kommunicera. Den interagerar med din smartphone via Bluetooth® och det som händer i ditt liv speglas i klockan. Välj bland hundratals SmartWatch 2-appar på Google Play och bli en av de första som provar på livet med en SmartWatch.

Livet med SmartWatch
Med mobilklockan Sony SmartWatch 2 kan du hålla reda på allting utan att ta fram telefonen ur fickan eller väskan. Ta emot meddelanden. Styr musiken. Se vem som ringer. När du får ett samtal, sms eller annat meddelande fungerar Sony SmartWatch som en Android-fjärrkontroll och fångar din uppmärksamhet genom att stilla vibrera på armen. Livet med SmartWatch är diskret, kul och du missar ingenting.

Alltid nära
I klockan har du sms, e-post, kalender, samtalslista, Facebook, Twitter, Gmail och mer. När ett meddelande kommer, trycker du på appikonen för att läsa det. En pekskärm med flera nivåer gör att du kan bläddra och läsa alla meddelanden.

Lätt att ringa
När du använder ett trådlöst Bluetooth®-headset för musik kan du använda mobilklockan SmartWatch 2 för att ringa eller ta emot samtal. Vid inkommande samtal kan du se vem som ringer på SmartWatch-skärmen. Tryck en gång för att svara och prata i praktisk handsfree. Du kan också bläddra bland de senaste samtalen i samtalslistan för att ringa upp.

Var du än är. I ur och skur
SmartWatch 2 är bluetooth-klockan som har något gott för alla. Om du kommunicerar mycket kommer du att uppskatta att ha kontroll på allting. Om du gillar att springa kan du använda SmartWatch som mobilklocka Det gör inget om det regnar. SmartWatch 2 tål regn. Om det är ljust och soligt har SmartWatch 2 en tydlig skärm som syns imponerande väl i solsken. Ta med den överallt.

One-touch SmartWatch
Koppla ihop SmartWatch 2 med din Android-telefon genom att bara låta enheterna nudda varandra. Snabbt och enkelt. Om de två enheterna har varit utanför varandras Bluetooth®-radie så är det enkelt att koppla ihop dem igen. Låt bara enheterna nudda varandra.

Android-kompatibel
SmartWatch 2 fungerar med alla smartphones och surfplattor med Android 4.0 och senare. Programvaruuppdateringar blir tillgängliga efterhand som nya appar och enheter utvecklas. Upplev en klocka som bara blir mer och mer spännande.

Tillgängliga appar
På Google Play finns hundratals appar tillgängliga för denna bluetooth-klocka från Sony. Allt ifrån produktivitetsverktyg till underhållningsappar. Du kan organisera ikonerna på startskärmen för SmartWatch 2 precis som du vill. Utöka ditt Android-liv och få fler upplevelser efterhand som nya SmartWatch-appar blir tillgängliga.

En snygg klocka
Snygga SmartWatch 2 kan användas fristående som en avancerad klocka. Använd den som kompass, timer eller stoppur, liksom mobilklocka. Välj mellan flera olika urtavlor och teman. SmartWatch levereras med en snygg handledsrem. Om du vill skaffa en annan handledsrem för att matcha din stil kan du använda en 24 mm standardrem.

Bildskärm
• Skärmstorlek 1,6 "
• Skärmtyp LCD
• Pekskärm Ja
• Upplösning 220 x 176

Anslutningar
• Bluetooth v3.0
• micro-USB-anslutning 1 st

Övrig information
• Medföljande tillbehör Laddare
• Dimensioner (H x B x D) 49 mm x 41 mm x 9 mm
• Vikt 122,5 g
150 kr3 november 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information